YouTubeFacebookTwitter

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Thu Jul 29, 2010 4:56 pm

Chuck

Admin
Admin
[You must be registered and logged in to see this image.]

Glumica Jessica Szohr koja igra Vanessu, prema najnovijim informacijama, više nije dobrodošla u glumačkoj ekipi nakon što je prekinula s kolegom iz serije, Edom Westwickom (Chuck)

Jessica više nije poželjna na druženjima glumaca sa seta jer se svi solidariziraju s Edom Westwickom, pa tako jedino crnokosa glumica nije došla na proslavu rođendana Chacea Crawforda (Nate Archibald).

Veza Eda i Jessice pukla je zbog njezine koketne prirode, a povod je bilo njezino blisko druženje s bogatim nasljednikom Marcom Minutom.

Osim toga, pojavili su se tračevi da se Jessica spetljala i s drugim kolegom sa seta, Sebastianom Stanom, koji u seriji igra Cartera Baizena. 'Ed je uspio udaljiti Jessicu od drugih kolega iz 'Tračerice'. On je među najomiljenijim glumcima i svi su se svrstali na njegovu stranu. Ed je još uvijek jako povrijeđen', rekao je jedan izvor.

2 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Thu Jul 29, 2010 9:32 pm

Chuck

Admin
Admin
A jadna Jessica.. Kako su glupi što ju ignoriraju..
A baš mi je žao kaj su oni prekinuli, bili su super par.. Sad Sad

3 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Fri Jul 30, 2010 5:14 pm

Van der Woodsenica

Blair's minion
Blair's minion
Baš mi je žao što su takvi prema njoj Sad Ali ako je istina da je stalno koketirala s drugim dečkima,to je onda njezina krivica xd

View user profile

4 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Fri Jul 30, 2010 7:03 pm

ja sam sad proctala da to nije u potpunosti tocno i da Jessica nije bila na Chaceovom rodjendanu zato sto nije bila u gradu nego na snimanju filma

Pardon if I intrude or if I'm rude
I just wanna learn how you move
View user profile http://tvshows.forumhr.com

5 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Fri Jul 30, 2010 7:17 pm

Chuck

Admin
Admin
bassgirl wrote:ja sam sad proctala da to nije u potpunosti tocno i da Jessica nije bila na Chaceovom rodjendanu zato sto nije bila u gradu nego na snimanju filma

Da je bar tako..
A znaš kako to novinari sve uvećaju i naprave skroz novu i drugu priču.

6 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Fri Jul 30, 2010 7:19 pm

da, tako i pise na ovoj stranici da je sve prenapuhano i da prica uopce nije bila provjerena

Pardon if I intrude or if I'm rude
I just wanna learn how you move
View user profile http://tvshows.forumhr.com

7 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Wed Aug 04, 2010 5:02 pm

Tonx

The Wannabe
The Wannabe
Ako je zaista koketne prirode, i ako je kriva za prekid, sama si je kriva što je ignoriraju.
Ali ipak su malo nepošteni. Njihov odabir, anyway.

View user profile

8 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Sat Aug 14, 2010 12:25 pm

Dan

Outsider
Outsider
Baš su bezobrazni. Žalim ju. Sad

View user profile

9 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Sat Aug 14, 2010 5:35 pm

Taylor Momsen

The new It girl
The new It girl
i ja sam ovo negdje procitala.
kazu da je na pocetku taylor bila ta koja se odvajala od svih, vjerovatno jer je bila najmladja i nije se bas snalazila u njihovom drustvu, ali da se kasnije prilagodila pa se sada savrseno snalazi s ekipom, dok se Jessica odvaja, jer ne zeli pretjerano da bude u drustvu s Edom nakon njihovog prekida, i da je bila neljubazna prema ostalim kolegama, tako da sad oni i ne obracaju paznju bas na nju.
ali ko zna, Novinari -.-' ... izmisljaju cim stignu.

View user profile

10 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Sun Aug 15, 2010 10:59 am

SmileyM

The ultimate insider
The ultimate insider
Kad napišu 'rekao je jedan izvor' ili nešto takvo, odmah mi sve smrdi na samo još jedan trač.

View user profile

11 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Sun Aug 15, 2010 1:04 pm

Ma to su gluposti. Normalno je da kad cura prekine s dečkom il obrnuto da se pokušavaju što više izbjegavati jer u suprotnom dođe do nadasve neugodne situacije. Iako po meni je glupo kad se dvoje ljudi sa istog seta spetljaju i onda kad prekinu bude svašta i na snimanjima itd. Ma pol toga su tračevi -.-'''

I am lost, I am vain, I will never be the same without you.
View user profile

12 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Thu Aug 26, 2010 5:41 pm

Ninna

The new Queen
The new Queen
a joj,baš su bezobrazni prema njoj [You must be registered and logged in to see this image.] pa ako su oni i prekinuli to je njihova stvar,nemoraju se sad u to upletat i njihove kolege [You must be registered and logged in to see this image.] i ja nebranim jessicu,ali opet nije fer da je tako napadaju,ali tko zna,možda je i ed kriv za prekid a ne ona [You must be registered and logged in to see this image.] mislim ja neznam jeli tako,ali hoću reći da je bezobrazno što su stali na njegovu stranu i sad nju ignoriraju samo zbog prekida...ali ako je već koketirala s tim tipom,onda je sigurno ona kriva...samo nismo sigurno jeli to trač ili istina [You must be registered and logged in to see this image.]

View user profile

13 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Thu Aug 26, 2010 8:21 pm

Monette

The new Queen
The new Queen
baš šteta

View user profile

14 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Fri Aug 27, 2010 10:37 am

Beatrice

Newbie
Newbie
Ja ih u potpunosti podržavam. Tijekom ovih par godina snimanja serije, naravno da su se povezali i postali prijatelji. A kad netko povrijedi jednog od vaših prijatelja - morate izabrati stranu, naravno. A ona si je sama kriva što je tome tako.

View user profile

15 Re: Jessicu ignoriraju kolege iz 'Tračerice' on Tue Aug 09, 2011 11:34 pm

Chuck's girl

Moderator
Moderator
Tonx wrote:Ako je zaista koketne prirode, i ako je kriva za prekid, sama si je kriva što je ignoriraju.
Ali ipak su malo nepošteni. Njihov odabir, anyway.

slazem se, ako je ovo istina, delom je i ona kriva, ali ipak...

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Goto page : 1, 2  Next